KURS og foredrag

Dette er et tilbud til STAFOs medlemmer og tillitsvalgte. Vi har satt sammen en meny over foredrag vi har tilgjengelige. STAFOs medlemsorganisasjoner kan fritt bestille fra menyen, ved å fylle ut skjemaet på denne siden.

 Du som medlem/tillitsvalgt må melde ditt behov til eget forbund. Videre er det ditt forbund som bestiller kurs/foredrag herfra.

 STAFO holder foredragene, enten enkeltvis eller dere kan sette sammen flere foredrag. Dere kan fritt sette sammen foredrag for å lage en kort temadag, eller for å lage et mer omfattende kurs av lengre varighet.

 Dersom dere er ute etter foredrag som ikke står på listen, så lager vi det dere etterspør innenfor vårt kompetanseområde og sørger ev. for at det kommer på listen. Er det noe dere etterspør som er utenfor STAFOs kompetanseområde så er vi behjelpelige med å finne eksterne foredragsholdere.

 De som bestiller kurs/foredrag hos STAFO må selv sørge for alt det praktiske rundt arrangementet, slik som å ordne med lokaler, teknisk utstyr, informasjon til deltakere, bevertning, overnatting osv .

Vi har mottatt din melding. Du hører fra oss snart.
Noe gikk galt... Vennligst prøv igjen.
Hei, jeg heter Eva. Hva kan jeg hjelpe med?